Skip to content

O Alfa Projektu

Alfa Projekat je skup najboljih edukacija na svetu na jednom mestu za ultimativno razumevanje svih raspoloživih znanja i saznanja dostupnih čovečanstvu.

Our story

Naši Polaznici

Alfa Projekat je za svakog ko traži način da razume bolje život, za sve generacije. Želiš da počneš rad na sebi, Alfa Projekat je sjajna polazna tačka jer potpuno besplatno možeš započeti utovanje...

Naše Vrednosti

Naša osnovna vrednost je sloboda, sloboda da mislimo da se razvijamo i rastemo u skladu sa svojim dubinskim potrebama. Mi pružamo uslove za razvoj, da zaista prorastemo kroz ljušturu realnosti i postanemo leptir kakav treba da budemo.

Our values
ISTORIJA AP

Naša Istorija

Početak je davne 2014. u Švajcarskoj kada je naš osnivač započeo rad na projektima za unapređenje uslova za mlade u privredi. Od početka do kraja je dug put, za razliku od mnogih koji odustanu pri prvoj prepreci mi i dalje trajemo i trajaćemo generacijama.

Naš Tim

U zdravom telu zdrav duh, a u zdravoj organizaciji zdrav tim. Naše dve vrednosti sloboda i odgovornost, koliko god izgledaju suprotstavljene se u suštini izuzetno dopunjuju, kada ih žive sposobni i odgovorni ljudi.

Untitled design (3)

Branko Miletić

CEO and Founder

Osnivač i glavni profesor na našim edukacijama, diplomirani ekonomista i autor nekoliko naslova knjiga. Osnivač je i alfanacija.com društvene mreže.

Teodora Tomić

Teodora Tomić

Chief Operating Officer

Glavni operativni direktor, strukovni ekonomista, osoba koja je u svoje dvadeset četiri godine uspela da rukovodi kompletnom organizacijom.

Untitled design (2)

Zorana Mataruga

Chief Technology Officer

Glavni direktor za društveno ekološke nauke na Alfa Projektu. Doktor ekoloških nauka i osoba kojoj se možemo zahvaliti za naše divno predstavljanje u javnosti.

Naša Kultura - Učenje Kroz Gledanje Filmova

Nastali smo kao koncept analitičkog pristupa stvarima koje su teško pristupačne običnom oku, dođi da sa nama potražiš razumevanje stvari koje su iza zida razumevanja pojedinosti. Zato svako malo gledamo fimove sa pronalaženjem skrivenih poruka, otvoreno je za sve... da stekneš uvid kakvo se znanje stiče na Alfa Projektu.