<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=763715855001585&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vidimo se na našoj radionici UŽIVO I ONLINE LIVE!

Kako biti pametniji od inflacije?

Sreda, Novembar 16, 2022

6:00 - 7:00 PM

REGISTRUJ SE

Kako sa Inflacijom?

Šta ćeš dobiti na radionici?

Bolje razumevanje svojih opcija, šta je ono što se valja iza brega?

Na šta treba da utičeš da zaštitiš svoj novac i njegovu vrednost?

Kako to rade bogati i na koji način uspešno postaju sve bogatiji?

ja sedim na knjigama kocka-1

Kako reagovati u momentu kada se cele države ruše!

Malo je reći da je ono što predstoji opasno, bolje je zaključiti da nivo ignorisanja opasnosti koji je bio visok i devedesetih može dovesti do ozbiljnih problema u ekonomiji. Kao osoba koja voli da se bavi ekonomijom i pojedinostima koje su vezane za nju mogu reći da dolazi zanimljivo vreme. Većina ljudi je slabo potkovano znanjem kako treba odgovoriti na ovu krizu, ali daleko bilo da je to zaista tako loše i da mi moramo da robujemo stereotipu i problemima kakve nam nameće današnjica. Jedan od takvih izazova za svakog pojedinca je definitivno inflacija koja se dešava svuda oko nas.

Saznaj šta bogati rade u ovakvim situacijama iz prve ruke, saznaj šta su male tajne velikih majstora kad je u pitanju snalaženje u ovakvim situacijama. Činjenica je da iz krize neko izađu bogatiji, to možeš biti ti!

Pridruži se našem panelisti koji ima iskustvo u datim temama.

Hadži Branko B. Miletić

Osnivač Alfa projekta 

Diplomirani ekonomista i vlasnik nekoliko biznisa u Srbiji.

 

 

Pogledaj iskustva naših polaznika i Prijavi Se!

Verica Buljugić je osoba koja odavno radi na sebi ali ovako kompaktno znanje je srela samo na Alfa Projektu, pogledajte njeno mišljenje o Alfa Projekat Edukaciji i prijavite se na našu radionicu sa koje ćete otići sa sjajnim znanjem u džepu!